• Artikel entry

iSpyoo – The Best GPS Phone Tracker App 2014!

iSpyoo - The Best GPS Phone Tracker App 2014!

GPS Phone Tracker App 2014 ku iSpyoo ngarobah smartphone atawa tablet kana alat tracking GPS. Masang aplikasi ieu ka alat nu Anjeun hoyong lagu, eta quietly direkam lokasi anak (GPS, Wifi, atawa triangulation sélular) périodik jeung unggahan ka server aman urang. Ngawas lokasi alat Anjeun dilacak, anjeun bisa kalayan gampang kotektak ka situs wéb ieu dina browser nu mana wae nu (boh desktop atawa mobile). Ngagunakeun ieu GPS Phone Tracker App 2014, Anjeun bisa lagu gerakan barudak Anjeun sapopoé, nuturkeun whereabouts anggota kulawarga atawa karyawan. Dina tambahan, Anjeun bisa maluruh alat Anjeun leungit atawa dipaling.

Fitur

  • Free Location Monitor: Ieu téh Luncat ka lagu alat Anjeun. Kantun muka situs wéb urang di desktop Anjeun atawa browser mobile. 7-sajarah poé dijaga pikeun mayar GPS Phone Tracker App 2014 (standar atawa deluxe édisi), sarta ngan lokasi ayeuna keur app Tracker GPS bébas (édisi bébas), Ngalegaan sajarah (45-poé atawa 90 poé) geus sadia pikeun aplikasi Tracker GPS mayar
  • Nyukcruk langkung Alat: Anjeun tiasa lagu multiple alat dina akun Anjeun. Sadaya alat Anjeun dipintonkeun di tempat anu sarua
  • Real-Time Update: Location data kanggo alat Anjeun tos sadia di urang situs wéb real-time. Punten dicatet yén fitur ieu teu sadia pikeun tablet WiFi-ngan, kawas iPad WiFi, Nexus 7, Seuneu Kindle
  • Vehicle nyukcruk Device: Aktipkeun a full-time tracking alat pikeun kandaraan Anjeun. Nyukcruk dimimitian nalika mobil disetir, jeung pauses lamun mobil dieureunkeun. Fitur ieu ngan sadia pikeun Edition Deluxe
  • Geo-Anggar: Anjeun bakal nampa surélék béwara basa alat Anjeun dilacak exits atawa asup kana geo-pager. Maké ieu pungsi pikeun ngabejaan anjeun sawaktu anak anjeun datang ka sakola atawa meunang imah . Geo-Anggar bisa nyetel di situs wéb urang
  • Milih-di Sharing: Anjeun tiasa nyebarkeun lagu Anjeun ngaliwatan URL atawa diundeur payil KML. Anjeun tiasa embed lagu Anjeun dina situs web anjeun sorangan atawa Facebook
  • Diundeur laporan jeung mileage: You can download your tracks in HTML or CSV (Excel) format file kaasup itungan mileage
  • Konsumsi batre Low: Ieu GPS Phone Tracker App 2014 dirancang pikeun conserve batré alat Anjeun jeung teu solokan batré telepon Anjeun
  • Terus On: Lamun aplikasi dimimitian, GPS Tracker terus ngajalankeun, komo sanggeus jaman reboots telepon. It ngalir quietly di tukang sarta merlukeun no interaksi manusa. Punten dicatet yén lamun app nu dipaksa kaluar dina iOS7, teu bisa dibalikan deui itself.`
  • No-Internet contingency: Location data anu diunggah ka server aman urang. Lamun internet anu samentara sadia, data lokasi sindangan (énkripsi) in the iPhone. It dihanca Ngunggah lamun internet jadi aya deui
READ  How To Download GPS Spy Tracker For iPhone 5C?

GPS Phone Tracker App 2014

Pamakéan Kasus

  1. Turutan whereabouts of salaki Anjeun / pamajikan (tracking salaki), kids Anjeun (barudak nyukcruk), atawa anggota kulawarga séjén (tracking kulawarga)
  2. Nomeran pagawé jeung ngawas kagiatan sapopoé maranéhanana (tracking pagawe)
  3. Lagu mobil Anjeun, parahu Anjeun, atawa armada Anjeun
  4. Install to your device so that you can record your daily tracks, atawa ngidinan jalma sejen nomeran anjeun
  5. Lagu jalan Anjeun, leumpang, hiking, atawa biking. Nyebarkeun lagu Anjeun tur babagi jeung babaturan
  6. Nomeran alat Anjeun leungit atawa dipaling

Download GPS Phone Tracker App 2014 ayeuna!