Demo Pa pagesë – iSpyoo Spy Historia BBM

Ju dëshironi që të ketë një Demo Pa pagesë – iSpyoo Spy BBM History para se të bëni blerje ? Tani ju mund të shpejt të shihni iSpyoo Spy Historia BBM në veprim. Thjesht identifikoheni me faqen e internetit Paneli Kontrollit të Antarit http://my.ispyoo.com për të hyrë në demo të jetojnë me llogari ne tregojmë në fund të kësaj faqeje. Nuk ju do të jetë në gjendje për të parë shembuj rezultatet dhe për të marrë një të ndjehen për ndërfaqen.

Demo Pa pagesë - iSpyoo Spy Historia BBM

Çfarë është Demo Lirë – Llogaria iSpyoo Spy Historia BBM?

Login Përdorues në këtë faqe është vetëm për qëllime demonstrim. Ju përdorni atë për të identifikohem dhe të shohim një shembull se si për të parë rezultatet e monitorimit telefonin celular me programin tonë. Siç ju do të shihni nga prerjet në panelin e kontrollit, our karakteristika and functionality can’t be beat. Nëse keni nevojë për të monitoruar një fëmijë ose punonjës, ky program është për ju. Sigurisht disa tipare nuk punojnë me këtë llogari demo për shembull ju mund të zgjasë licencën llogari demo, si dhe të fshirë të dhënat.

Llogari demo:
Emri i përdoruesit: demo.ispyoo@gmail.com
Fjalëkalimi: demonstrim
Faqja e internetit User Panel: http://my.ispyoo.com

Ju lutem mos harroni se kjo është një Demo Pa pagesë – Llogaria iSpyoo Spy Historia BBM kështu që diku të dhënat e tij do të ndryshohet.

Cfare eshte iSpyoo Spy Historia BBM Program?
Llogaria iSpyoo Spy Historia BBM është gjenerata e ardhshme e monitorimit software smartphone. A keni merak fëmijën tuaj ose punonjës është abuzuar me SMS apo internet të tyre privilegje? Lajmëroni fëmijën tuaj ose punonjësin ato do të monitorohen. Then install the tamper-proof app directly onto the compatible smartphone you own and wish to monitor.

Fëmija juaj ose punonjës do të njoftohen se ata janë duke u monitoruar nga njoftimet pajisje dhe një ngacmoj-provë ikonë. Programi i fut shkrimet e aktiviteteve në llogarinë tuaj online. Ju mund të identifikoheni në llogarinë tuaj nga çdo shfletues web për të parë shkrimet.