• Избрана влез

Зошто морате да се користи телефон Tracker App?

Зошто морате да се користи телефон Tracker App?

Зошто морате да се користи телефон Tracker App?

Дали некогаш сте се замисли како би било да се има можност за шпионирање мобилен телефон на интернет?
Дали некогаш сте се запрашале како би било да се има увид во нечиј текстуални пораки, без да се допира неговиот / нејзиниот мобилен телефон?
Можеби вие би сакале да се знае кој вашиот партнер, child or just colleague text with.
Now it is possible!
Thanks to our online system you can spy on any cell phone from all the places around the world.

iSpyoo welcomes the world’s first professional spy software for the iPhone и Андроид system. Now you can use the powerful monitoring карактеристики of iSpyoo!
After the Phone Tracker App is setup on your phone it will record SMS text messages and call activities and then silently upload the data to your private iSpyoo account using the Internet. Софтверот исто така бележи GPS локации секој 15 минути, кога сигналот е на располагање. Стапката на GPS е прилагодлив.
iSpyoo е хибриден софтвер / услуга која Ви овозможува да го следат вашиот smartphone во реално време. Овој уникатен систем, евиденција на активностите на секој кој го користи вашиот Google-придвижуван уред. You install a small application. Таа започнува во секој подигање на телефонот, но останува скришум.

Можете да најдете на вистината iSpyoo софтвер. Со овој Phone Tracker App, ти можеш:

 • Реално време да ги пратите телефон Локација
 • Песна телефон текстуални пораки
 • Читај телефонски контакти
 • Пратите whatsapp пораки
 • Употребата на апликации
 • Авто Одговор ( Шпион повик )
 • Бесплатна ажурирање
 • Пратите Viber пораки
 • Видете Повик HistoryRecord
 • Ги пратите IP историјата на прелистување
 • Види ги сите фотографии направени
 • 100% Undetectable
READ  The Best Mobile Phone Tracker 2014

Mobile Phone Tracking

Едноставен за инсталација iSpyooPhone Tracker App . Што треба да се инсталира на целните телефон и да ги шпионираат насекаде.

Забелешка: Please waiting 15′ to upgrade data. Можете да го промените време синхронизација во вашите поставувања за сметката.
Превземи Phone Tracker App на https://www.ispyoo.com
Надеваме дека оваа помош: Зошто морате да се користи телефон Tracker App?