How to Install iSpyoo Cell Phone Spy App

Андроид уреди

Андроид уреди

Install iSpyoo Cell Phone Spy App

iSpyoo is the professional spy software for the Андроид. Верзијата за Android ја вклучува и можноста за следење на текстуални пораки, повик информации и GPS локации во целосна скришум. Таа во моментов е компатибилен со повеќето Android уредите трчање компатибилни верзии на Android оперативниот систем. Мобилни шпион is also the world’s only professional-grade Android spy!

iSpyoo за Android може да се следат следниве активности:

Историја на вебсајт, Апликации инсталирани, Блок Апликации, Gmail, Cell ID, Календар на настани, Текстуални пораки, Дневник на повици, GPS локации или локации на ќелија, Рекорд Околина, Стелт камера, Фејсбук Messenger, Твитер Messenger, WhatsApp Messenger, Автоматско ажурирање, SMS команда способност, Листи на контакти, Фото-Галерија & Видео клипови (донесена од страна на телефон), Вулгарности сигнализација, Упад сигнализација, Прилагодено сигнализација клучен збор, Контакт сигнализација, Гео-Мечување сигнализација

VERIZON ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ако вашиот оператор е Веризон, ви МОРА во моментов се претплатите на нивните GPS услуги, така што на функција GPS следење на мобилни шпион ќе функционира правилно. Ако не ви се претплатите на нивните GPS услуги,iSpyoo ќе НЕ да биде во можност да го следат GPS локации на набљудуваните уред.

See more on iSpyoo Spy Android Installation Guide or Click image below

Install iSpyoo Cell Phone Spy App

Install Spy For Android Now iSpyoo Cell Phone Spy App

 

iPhone уреди

iPhone уреди

Install iSpyoo Cell Phone Spy App

iSpyoo is the leading spy software for the iPhone, iPad and iPod. За секој кој сака да ги следи текстуални пораки, повик информации и GPS локации на нивниот iPhone на Apple во целосна скришум, овој софтвер го прави на работа. Телефонот мора да бидете вклучени во мрежата & Интернет конекција па на софтвер Мобилни шпион може да испратите логовите на вашата сметка. Mobile Spy is the world’s first and best iPhone spy software!

iSpyoo за iPhone / iPad може да се следат следниве активности:

Историја на вебсајт, Фото-Галерија & Видео клипови (донесена од страна на телефон), Вулгарности сигнализација, Упад сигнализација, Прилагодено сигнализација клучен збор, Контакт сигнализација, Гео-Мечување сигнализација, SMS команда способност, Листи на контакти, Gmail, Примарната e-mail сандаче, YouTube видеа, Автоматско ажурирање, Фејсбук Messenger, WhatsApp Messenger, Обележувачи (Сафари), Дневна или неделна Нов Дневници статистика, Обновување (Заклучите, Избрише податоци, ГПС), Календар на настани, Мемо Дневници, Апликации инсталирани, Блок Апликации, Дневници добиете преку е-маил, Текстуални пораки – само на iPhone, iMessages, Дневник на повици – само на iPhone, GPS локации, Рекорд Околина, Stealth Camera..
See more on iSpyoo Spy iPhone Installation Guide or Click image below
Install iSpyoo Cell Phone Spy App

Install Spy For iPhone Now iSpyoo Cell Phone Spy App