iSpyoo Spy App Pitur

  • iSpyoo Spy App Pitur

    iSpyoo offers a whole arsenal of powerful monitoring features. Cicingeun ngawas sakuliling telepon, talatah teks, Lokasi GPS, wincikan telepon, poto, aktivitas média sosial and more. This page will take you through a list of our innovative features and this is where you can learn all about how each feature can work for you. Scroll through the page to learn more about all that iSpyoo geus nawarkeun. Anjeun bisa ngarasakeun fitur ieu gede dina hiji paket gede.

  •  iSpyoo spy app

Kontak

  • Jarak jauh Mobile Kontak

    • Nempo sakabeh ngaran jeung nomer nu disimpen dina buku alamat.
    • Tempo wincikan séjén, kawas Alamat, surelek, posisi professional, jsb.

    Salaku indung anjeun boga kasalempang anu anak Anjeun ngahubungan sareng telepon sélulér nya. Sugan aya nu apal ngeunaan anak sejen nu teu hayang anak anjeun ka kontak. Atawa aya bisa jadi batur manéhna téh ngahubungan anu muhrim ka anjeun. You need to know who your child is contacting in order to protect them. iSpyoo records all contacts that are saved on the mobile phone.

  • View Kontak

    • Tingali kabéh nomer jeung ngaran disimpen dina buku telepon.
    • Ngaliwatan éntri buku telepon telepon target.
    • All phonebook entries are uploaded to your online iSpyoo panel kontrol nu bisa anjeun akses ti mana waé maké sambungan internet
    • Tempo wincik kontak nu sejen nu geus disimpen sapertos alamat, Gajah Mungkur email jeung birthdays.

    iSpyoo allows you to look at all the phone book entries of the target phone. Jeung iSpyoo, Anjeun tiasa

  • View Tugas Log

    • Nempo sagala éntri dina Tugas Log tanpa bade ngaliwatan diri telepon.
    • Tingali wae pasamoan dijadwalkeun atawa tugas pending.
    • Ngakses wincikan informasi keur unggal entri, kaasup prioritas, tanggal paling telat, jeung catetan nu mana wae nu ditambahkeun.
    • Sadaya inpo Tugas Log ieu dimuat onto online Anjeun iSpyoo panel kontrol anu bisa anjeun akses ku logging di iraha wae, ti mana bae jeung sambungan internet.

    iSpyoo lets you access all the entries in Task Log made on the target’s Smart Phone. Jeung iSpyoo spy app for smart phones task log, Anjeun tiasa

Sosial

iSpyoo lets you Spy Viber, Spy Facebook Rasul, Spy iMessage, Spy Skype, Spy WhatsApp that are sent and received through the target phone. Jeung iSpyoo Anjeun tiasa:

  • Spy Viber

    • Tempo wincik telepon bébas dijieun via Viber.
    • Ngawas dikirim jeung katarima teks jeung poto.
    • View group-Olahtalatah log sési.
    • Ngakses data ti mana wae PC-diaktipkeun Internet.
  • Spy Facebook Rasul

    • Maca talatah chat disilihtukeurkeun jeung pamaké Facebook séjén
    • Ngakses inpo ieu ti Panel Control Anjeun.
  • Spy iMessage

    • Nempo sakabéh paguneman iMessage.
    • Tingali ngaran IM jeung nomer rahayat di paguneman iMessage.
    • Meunangkeun waktos sareng kaping perangko nyaho lamun unggal chat lumangsung.
    • Meunangkeun wasa ka poto, video atawa payil audio dikirim ngaliwatan iMessages jeung disimpen dina telepon target.
    • Sadaya iMessage informasi nyukcruk ieu diunggah ka online Anjeun iSpyoo control panel which you can be accessed from anywhere with an internet connection, iraha waé.
  • Spy Skype

    • Nempo sadaya Skype chat paguneman.
    • Nempo lengkep Skype log sauran.
    • Panggihan ngaran jeung nomer jalma maranehna geus galecok jeung jeung nelepon.
    • Meunangkeun waktos sareng kaping perangko nyaho lamun unggal chat atanapi sauran lumangsung.
    • Meunangkeun wasa ka poto, video atawa payil audio dikirim ngaliwatan Skype jeung disimpen dina telepon target.
    • Sadaya Skype chat paguneman jeung log sauran nu dimuatkeun ka online Anjeun iSpyoo panel kontrol nu bisa anjeun akses ti mana waé maké sambungan internet.
  • Spy WhatsApp

    • Lagu sadaya chats WhatsApp.
    • Ngakses inpo langsung ti Panel Control Anjeun.

Nangkep

  • View dilongok situs web

    iSpyoo allows you to monitor and create the record of all Internet activities taking place in the target device’s browser.

    • Tempo unggal URL nu geus dilongok.
    • Tingali ngaliwatan situs web pamaké target geus dilongok.
    • Sadaya URL website dilongok nu dimuatkeun ka online Anjeun iSpyoo panel kontrol nu bisa anjeun akses ti mana waé maké sambungan internet.
    • Meunangkeun waktos sareng kaping perangko jadi Anjeun bisa nyaho lamun unggal website ieu dilongok.
    • Panggihan jumlah kali pamaké target geus dilongok unggal website.
  • Website Téténggér

    iSpyoo lets you see which websites the target user has saved as bookmarks on their phone’s web browser.

    • Tempo nu situs web anu bookmarked.
    • Tempo lamun unggal website paporit ieu diakses.
    • Nganalisis informasi ieu langsung ti Panel Control Anjeun.

     

Surelek

  • E-Mail Log

    Pagawé Anjeun make telepon sél pausahaan pikeun ngirim sareng nampa surelek. Nu maranéhanana ogé ngirim jeung narima surelek pribadi jeung ponsel? Naon ngeunaan ngirim Rahasia pausahaan ka pesaing? Anjeun kudu iSpyoo to keep tabs on your employees’ aktivitas email telepon sélulér. Anak anjeun bisa make aplikasi email ponsel ngeset akun di situs web média sosial. Meureun anjeun teu hayang anak anjeun nyetel hiji akun nu teu nyaho ngeunaan. iSpyoo will help you learn the truth about what emails they are sending and receiving.

  • Nempo asup / kaluar surelek

    iSpyoo lets you view all emails that are sent or received through the target phone. Jeung iSpyoo Anjeun tiasa:

    • Sadaya surelek nu dimuatkeun ka online Anjeun iSpyoo panel kontrol nu bisa anjeun akses ti mana waé maké sambungan internet.
    • Tingali surelek disilihtukeurkeun ngaliwatan aplikasi email popular.
    • Maca sadaya surelek asup jeung telepon kaluar dina telepon target.
    • Maca eusi unggal email.
    • Meunangkeun rinci alamat email sakabeh senders jeung panarima.
    • Tingali waktos sareng kaping perangko pikeun manggihan lamun unggal email dikirim.

Catetan

  • Dengekeun live ka telepon sakuliling

    iSpyoo allows you to turn the target device into a bugging tool.

    • Kutu tipe nu mana wae lingkungan.
    • Nyetel waktu ngarekam.
    • Atur bugging sareng ngakses dirékam via Panel Control Anjeun.
  • Sakuliling catetan telepon

    Dina raraga neangan an komo leuwih pangaweruh di-jero kagiatan anak Anjeun, klip audio rusiah tina telepon sakuliling bisa direkam ti Panel Live Control. Anjeun bisa netepkeun jumlah menit nu Anjeun hoyong klip audio jadi samemeh ngirim paréntah. Mangka rekaman nu gancang punggah ka panel pikeun Anjeun pikeun muterkeun iraha wae nu siap. Dengekeun ka anak Anjeun sakuliling bari maranehna jauh bakal nulungan urang tetep aman. Anjeun bakal ngadéngé lamun manehna teu meunang kaluar leungeun, jeung boga bukti pikeun nyokot tindakan lamun diperlukeun.

Spy Call

  • Asup Télépon réstriksi

    iSpyoo allows you to listen in to the target phone’s phone calls while they are being made.

    • Telepon target moal nyaho nu keur Anjeun dengekeun di.
    • Kirimkeun paréntah SMS basajan, nepi ka telepon target atawa maké online iSpyoo remote control to activate the Live Call Intercept feature.
    • Dengekeun ka mana wae nelepon keur dijieun ka atawa ti telepon target.
    • Sanggeus aktivasina, Anjeun tiasa ngadangukeun ka télépon maké télépon mana wae. Anjeun ngan perlu dipencét télépon ka nomer target télépon tur Anjeun bakal disambungkeun.
  • Catetan Télépon

    iSpyoo allows you to remotely record calls made from or received by your target device.

    • Instan nempo rekaman tina kabéh télépon asup kaluar atawa.
    • Nyetel hiji jumlah siap pake nu hayang ngarekam télépon ka atawa ti.
    • Dengekeun dirékam boh langsung ti anjeun Control Panel atawa ngundeur ka PC Anjeun.
  • View Call Log

    Sabaraha waktu teu anak atawa pembuatan méakkeun pagawe Telepon Anjeun sareng telepon sélulér Anjeun? Anu maranéhanana nelepon jeung lamun? Jeung iSpyoo Smartphone Monitoring Software you can monitor their phone call information. Panggihan anu sipatna nelepon, basa aranjeunna nelepon, jeung sabaraha waktu maranéhanana méakkeun dina unggal nelepon.

Spy SMS

  • Alihan SMS

    • Anjeun bisa ngirim hiji pesen ka nomor télépon anjeun hayang kaasup jumlah nu mana wae nu dina daptar kontak nu target telepon.
    • Kantun ngetik di hiji talatah SMS kana Anjeun iSpyoo control panel and send an SMS to any number through the target phone.
    • Talatah SMS bakal ngaliwatan telepon target sahingga nu dituju mikir nu SMS nu geus katarima ti telepon target.
  • Dikirim / Narima SMS

    • Eusi unggal talatah teks
    • Naha talatah teks ieu telepon kaluar atawa
    • Pangirim / panarima tina talatah teks
    • Kaping sareng waktu talatah téks

    iSpyoo lets you look at all the SMS messages being sent and received via the target phone.

GPS

  • GPS kiwari Location

    iSpyoo lets you look at the exact GPS location of the target phone on an easy-to-read map at any time.

    • Ngakses inpo ieu langsung ti Panel Control Anjeun.
    • Instan tempo whereabouts kiwari dina peta komprehensif.
    • Mariksa sajarah route lengkep dina hiji waktu nu spesifik.
    • Ngaidentipikasi lokasi sanajan GPS teu sadia.
  • Nempo sajarah lokasi maranéhanana

    Anggap perusahaan nyadiakeun ponsel ka pagawé Anjeun dina widang. Kumaha anjeun nyaho lamun aranjeunna keur iinditan nepi ka maksud maranéhanana ditugaskeun? Atawa ngabayangkeun anak anjeun ngabejaan Anjeun aranjeunna ngadatangan imah babaturan urang nu approve tapi tinimbang mana wae Anjeun ka maranehna teu balik. Jeung iSpyoo Smartphone Monitoring Software you will know exactly where your employees or children are when they are away.

    • Postions GPS nu dimuat dina interval waktu Anjeun milih jeung link ka peta.

Media

  • Dengekeun rekaman sora

    Rumaja hayang jadi tiis jeung ditarima ku peers maranéhanana sarta pohara dipangaruhan ku fashion jeung kageulisan industri dinten ieu. Jigana nu pressured leuwih ti kungsi nyorong amplop lamun datang ka jalan maranehna pakéan jeung polah. Smartphone ayeuna méré eta kasempetan nyokot compromising poto jeung nyalabarkeunana ka situs saperti Facebook, Twitter jeung MySpace. Maranéhanana mikir nu ngan ngabogaan fun jeung impressing batur ku cara swasta, tapi kanyataanana poto bisa dipaké ngalawan eta jeung aya loba jelema creepy kaluar aya nu néangan tipe ieu disalabarkeun poto. Make iSpyoo to learn the truth about what photos and videos are being taken with your child’s cell phone.

  • View Photos

    iSpyoo allows you to view all the photos taken and stored on the target device.

    • Nempo poto minangka pintonan slaid atawa salaku gambar leutik ngaliwatan iSpyoo control panel.
    • Nundeur poto ka komputer Anjeun.
    • Nempo sakabeh poto nu disimpen dina telepon target.
    • Tingali waktos sareng kaping perangko nempo lamun poto dicandak atawa diundeur.
    • Sadaya poto nu dimuat ka online Anjeun iSpyoo panel kontrol nu bisa anjeun akses ti mana waé maké sambungan internet.
  • Tempo video

    iSpyoo allows you to view and download any videos stored in the target phone.

    • Nempo sagala diundeur ka alat target video.
    • Tempo basa aranjeunna dicandak.
    • Ngakses inpo lempeng ti Panel Control Anjeun.