Release Notes – Track GPS Vendndodhja

Pajisjeve Android

Pajisjeve Android

13 mars, 2015:

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.2-13:

 • Version i veried, ndërtuar vetëm për përmirësimin e regjistrimit thirrje.

26 February, 2015:

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.2:

 • Version i veried, ndërtuar vetëm për përmirësimin e regjistrimit thirrje.

10 February, 2015:

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.1:

 • Ky version më poshtë bug fixes ” të paaftë për të gjetur mesazhe facebook në versionin e ri të aplikacionit Facebook “.

1 November, 2014:

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.9:

 • Kjo më poshtë versionin e mbështet Whatsapp pa Device rooting / Viber / Yahoo Messenger / BBM, Line, Kik, Hangouts, Skype….

15 Shtator, 2014:

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.4:

 • Fix bug 'offline dhënat (të dhëna ndërsa nuk ka lidhje interneti) janë flushed me serverin shumë vonë. Ajo duket pëlqen se është zhdukur dhënat '. Tani ajo është dërguar rrjedhshëm.
 • Përmirësimi ca mbi tiparet e "thirrjes telefonike regjistrimit’ dhe "regjistrim ambientit zëri’ dhe 'fotografi log'. ajo punon mjaft mirë.
 • Fix bugs të vogla dhe të bëjë tipar të punës 'Trego ikonën” duke bërë një telefonatë me numër '# 4779 *'.

25 Prill, 2014:

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.3.25:

 • Since now you can access this link http://d.ispyoo.com for shorter instead of http://ispyoo.com/android (lloji më)
 • Fix bug 'offline dhënat (të dhëna ndërsa nuk ka lidhje interneti) janë flushed me serverin shumë vonë. Ajo duket pëlqen se është zhdukur dhënat '. Tani ajo është dërguar rrjedhshëm.
 • Përmirësimi ca mbi tiparet e "telefonatë regjistrimin 'dhe' regjistrimin ambientit zëri 'dhe' fotografi log '. ajo punon mjaft mirë.
 • Fix bugs të vogla dhe të bëjë funksion të punës 'Trego icon "duke bërë një telefonatë me numër' # 4779 * '.

30 mars, 2014:

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.2.29:

 • Fix bug largohet nga puna pas 2 ditë gjyq
 • Përmirësuar përdorimin e kujtesës në telefon të synuar.
 • Shto log URL me shfletuesin Chrome.
 • Fix bug 'WhatsApp hyni': ju lutem mos harroni se në 11 mars 2014, Kompania whatsapp ka ndryshuar diçka në workflow saj kështu nga 11 mars 2014 deri tani 31 mars 2014, pothuajse përdoruesit e Android nuk mund të përdorni funksion whatsapp qoftë se telefonat nuk janë të rrënjosura. Ju lutem instaloni versionin aktual 7.2.29 ajo do të rregullojmë këtë çështje.

25 mars 2014:

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.2.29:

 • Fix bug ‘facebook’ log

28 Dec, 2013:
Shënime lëshimi për versionin e ri 7.11:

 • Improve Ambient Voice Recording feature: works very well and it is no need to send SMS Command <*#1005> to force recording any more..

 

15 Aug, 2013:
Release notes Track GPS Location for new version 6.7.14:

 • Fix bug “it cannot work on Android 4.x.”
 • Supports Viber, Whatsapp, Yahoo Messenger, Facebook. Your target phone must be hard rooted (like jailbreak in iOS)
 • This is a huge change for our version on Android. Please remove old version if you can and then install new version we offer you 15 days for free.

iOS Devices

iOS Devices

Change logs:

Version 5.0-3 (released on 04 Jan 2014):

-Make SpyCall (Auto-answer) feature compatible with iOS 7.

– Compatible with iOS 7.x

– Fixes bugs Facebook log

– Fixes bugs missing data in some cases.


Version 4.5-12 (released on 13 Jun 2013):
– Just fix very small bug while open AppStore to enter username/password.
Version 4.5-5 (released on 6 Jun 2013):
– Support Viber Chat version 3.0 which is the lastest version of Viber Chat until recently.
– Fix SMS Command do not work in some cases (conflict with other apps).
– Add new SMS commands to turn on/off Wifi and turn on/off Celluar Data Option for internet connection if need.
<*#9431> to turn on Wifi.
<*#9432> to turn off Wifi.
<*#2351> to turn on Cellular Data (in iDevice Settings->General->Network->Option Cellular Data).
<*#2352> to turn off Cellular Data.
– Location Service will disable if it was disabled before iSpyoo gets GPS info (previous version, it lets Location Service still be enabled after using Location Service.
We write release notes for this version 4.5-5 in detail at www.ispyoo.com/blog

Version 4.4-9:
– Support Viber chat 2.3.1.

Version 4.3.25:
– Fix bug “Whatsapp does not work (in 4.3.7 only)”
– Fix bug “Sometime respring on some jailbroken phones”
– Improve memory (fix bug low memory warning) on device iPhone 3S.
– Support Viber chat. Please install TraceYou to view Viber logs. Viber Calls you view see in normal Call History

Version 4.2.25:
– Fix bug “Photo Log does not work” on iPhone 5 (Others work fine)

Version 4.1.8 (released date 07-Feb-2013):
– Improve to save battery
– Compatible with iPhone 4S/5 and iOS 6.x

Version 4.0.25 (released date 25-Jan-2013):
– Add many new functions such as Notes Log, Contact Logs, App Using Logs, Video (Camara Roll) Log, Yahoo Messenger Logs…
– Provide some different packages to let users choose what functions they need
*******************

Version 2.2.0 (released date 09-Nov-2012):
– Support iMessage/Whatsapp
– Fix bug losing sms log

Version 2.0.7 (released date 09-Juj-2012):
– Make works well with spycall function, especial on ios 5.x. Please notes that this function work on locked mode only (if iPhone is in use mode then the spycall is automatically stop). This do not raise suspects from target users.

Version 2.0.6 (released date 15-Jun-2012):
– Make compatible with ios 5.1.1

Version 2.0.5.1 (released date 03-May-2012):
– Fix bug “crashed on ios 3.1.3” (in some cases)
Version 2.0.4 (released date 04-Apr-2012):
– Fix bug crashed on ios 4.1
– Fix bug “function SIM Card changed notification” sometime doesnot work.
Version 1.1.2 (released date 28-Jun-2011):
– Shto “immediately request information from target phone” in website after synchronizing settings (cell info) between client (phone) and server (website). This purpose to know telephone number of targer phone.
– Add remote command <*#101> dhe <*#102> to turn ON/OFF to send notification to monitoring phone if detect SIM Card on target phone changed.
– Shto 2 warnings in iSpyoo interface: display warning if targer phone dont turn on Location Service and if target phone dont reboot yet after installing iSpyoo from Cydia.
Version 1.1.1:
– Fix bug ‘display unknown for contact name if telephone numner has empty spaces’
– Fix bug ‘remote command uninstall remove entire sources in Cydia’
Version 1.1.0:
– Spycall works on iOS >= 4.0 :on both sleepmode and lightmode (Use Mode)
– Fix bug “dont synchronize between client/server option ‘alert when SIM Card changes'”
– Improve logging files to dont lost device’s battery
Version 1.0.8.2:
– Fix bug “has a badge ‘missed call’ after a auto-answer in target phone”
– Fix bug “show up remote command” in target phone
– Fix bug “monitoring phone number is still in call history of target phone”.
– other minor changes
Version 1.0.8:
– Change values for GPS distance filter: min value is 500 (old: 200m), default value is 1km (old 200m)
– Modify message when login to notify maximum devices installed
– Fix bug of remote command <*#100>: always return sms if content “activated” while the function is TURN OFF
– Improve method to locate GPS locations: read 20 times and choose GPS data with the best accuracy
Version 1.0.7.1:
– Fix bug: show ‘sms command’ when remote.
Version 1.0.7:
– Fix bug ‘send many SMS Notification when event Sim card changes’
– Add Short Help and FAQ in Help Menu
Version 1.0.6:
– Fix bug ‘no internet connection’ if password includes empty spaces