Shkarko iSpyoo Cell Phone Spy Për Android

Shkarko iSpyoo Cell Phone Spy për Qendrën Android

Download by clicking on the link below.

OSE

ispyoo-app-download

Mirror Link 1

Mirror Link 3

Mirror Link 5

Mirror Link 2

Mirror Link 4

Mirror Link 6

Download by scanning QRCode below.

iSpyoo Cell Phone Spy DownloadiSpyoo_App_Android_Download

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.10:

 • Ky version më poshtë mbështet Whatsapp (pa Device rooting), Viber, Yahoo Messenger / BBM, Line, Kik, Hangouts, Skype…
 • Me cilësi të lartë me Spy Call Recorder MP3 file .

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.9:

 • Ky version më poshtë mbështet Whatsapp (pa Device rooting), Viber, Yahoo Messenger / BBM, Line, Kik, Hangouts, Skype….

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.2-13:

 • Version i veried, ndërtuar vetëm për përmirësimin e regjistrimit thirrje..

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.2:

 • Version i veried, ndërtuar vetëm për përmirësimin e regjistrimit thirrje..

Shënime lëshimi për versionin e ri 8.1:

 • Ky version më poshtë bug fixes ” të paaftë për të gjetur mesazhe facebook në versionin e ri të aplikacionit Facebook “.

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.9:

 • Kjo më poshtë versionin e mbështet Whatsapp pa Device rooting / Viber / Yahoo Messenger / BBM, Line, Kik, Hangouts, Skype….

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.4:

 • Fix bug 'offline dhënat (të dhëna ndërsa nuk ka lidhje interneti) janë flushed me serverin shumë vonë. Ajo duket pëlqen se është zhdukur dhënat '. Tani ajo është dërguar rrjedhshëm.
 • Përmirësimi ca mbi tiparet e "thirrjes telefonike regjistrimit’ dhe "regjistrim ambientit zëri’ dhe 'fotografi log'. ajo punon mjaft mirë.
 • Fix bugs të vogla dhe të bëjë tipar të punës 'Trego ikonën” duke bërë një telefonatë me numër '# 4779 *'.

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.3.25:

 • Që tani ju mund të hyni në këtë link http://d.ispyoo.com për të shkurtër në vend të http://ispyoo.com/android (lloji më).
 • Fix bug 'offline dhënat (të dhëna ndërsa nuk ka lidhje interneti) janë flushed me serverin shumë vonë. Ajo duket pëlqen se është zhdukur dhënat '. Tani ajo është dërguar rrjedhshëm.
 • Përmirësimi ca mbi tiparet e "telefonatë regjistrimin 'dhe' regjistrimin ambientit zëri 'dhe' fotografi log '. ajo punon mjaft mirë.
 • Fix bugs të vogla dhe të bëjë funksion të punës 'Trego icon "duke bërë një telefonatë me numër' # 4779 * '.

Shënime lëshimi për versionin e ri 7.2.29:

 • Fix bug largohet nga puna pas 2 ditë gjyq
 • Përmirësuar përdorimin e kujtesës në telefon të synuar.
 • Shto log URL me shfletuesin Chrome.
 • Fix bug 'WhatsApp hyni': ju lutem mos harroni se në 11 mars 2014, Kompania whatsapp ka ndryshuar diçka në workflow saj kështu nga 11 mars 2014 deri tani 31 mars 2014, pothuajse përdoruesit e Android nuk mund të përdorni funksion whatsapp qoftë se telefonat nuk janë të rrënjosura. Ju lutem instaloni versionin aktual 7.2.29 ajo do të rregullojmë këtë çështje.

TextMessagesInterceptor Rishikimi :

iSpyoo është një Cell Phone Spy Aplikim i cili ka qenë në ekzistencën që 2010. Ai nuk ishte i njohur edhe për disa kohë megjithatë; vijnë në afërsi të fund 2013 ajo është rritur ndjeshëm në gjerësisht në industrinë e mbikqyrjes. Në këtë vlerësim të iSpyoo ne do të jetë në kërkim në këtë program të veçantë në detaje veçanërisht në lidhje me se si ajo mund të ju ndihmojë. Është me të vërtetë vlerë të investuar në? Ose duhet të ju përpiqeni për diçka tjetër nëse të lirë apo më të fuqishme? Këto janë dy nga pyetjet që blerësi potencial do të ketë në buzët e tyre. Ideja e këtij udhëzuesi është që të ju jap informata të mjaftueshme në mënyrë që ju mund të vendosë për të shkuar përpara me blerjen ose të gjejnë një tjetër kërkesë në vend.

Pas të gjithë në këtë botë ka mundësi, por me të gjithë duke deklaruar se janë numër një që e bën e saj të vështirë të dalloj që është marrëveshje e vërtetë.

…………… ”

LEXO MË SHUMË

 

Download iSpyoo Cell Phone Spy For Android

Shkarko iSpyoo Cell Phone Spy Për Android

20% Off iSpyoo Mobile Spy 2014 April

20% Off iSpyoo Mobile spiun 2014 Prill

Shikojnë instalimit për Android Video