iSpyoo шпион стан карактеристики

 • iSpyoo шпион стан карактеристики

  iSpyoo offers a whole arsenal of powerful monitoring features. Тивко следи телефон околина, текстуални пораки, GPS локации, повик детали, слики, социјалните медиуми активност and more. This page will take you through a list of our innovative features and this is where you can learn all about how each feature can work for you. Scroll through the page to learn more about all that iSpyoo има да понуди. Можете да уживате во сите овие големи функции во еден голем пакет.

 • iSpyoo spy app

Контакти

 • Далечински Мобилни Контакти

  • Прикажи ги сите имиња и броеви зачувани во адресарот.
  • Види други детали, како адреси, пораки, професионални позиции, итн.

  Како родител сте загрижени за кој вашето дете е во контакт со мобилен телефон. Можеби знаете за уште едно дете што не сакате вашето дете да не контактирате. Или може да има некој што е во контакт кој е странец за вас. You need to know who your child is contacting in order to protect them. iSpyoo records all contacts that are saved on the mobile phone.

 • Поглед на контакти

  • Погледне во сите броеви и имињата зачувани во телефонот книга.
  • Одат преку записи од именикот на целните телефон.
  • All phonebook entries are uploaded to your online iSpyoo контролен панел кој можете да пристапите од било каде со интернет конекција
  • Види други детали за контакт кои биле снимени како што се адреси, е-мејл ИД и родендени.

  iSpyoo allows you to look at all the phone book entries of the target phone. Со iSpyoo, ти можеш

 • Поглед Задача Дневници

  • Прикажи ги сите записи во рамките на Работната Логирање без да оди преку телефон себе.
  • Погледнете во било состанок закажан или очекување на задачата.
  • Пристап до деталите на информации за секој влез, вклучувајќи приоритетни, датумот на достасување, и додаде белешки.
  • Сите информации на Работната Логирајте се поставени на вашиот онлајн iSpyoo контролен панел дека можете да пристапите со најавување во секое време, од било каде со интернет конекција.

  iSpyoo lets you access all the entries in Task Log made on the target’s Smart Phone. Со iSpyoo spy app for smart phones task log, ти можеш

Социјалната

iSpyoo lets you Spy Viber, Шпион Фејсбук Messenger, Шпион iMessage, Шпион Скајп, Spy WhatsApp that are sent and received through the target phone. Со iSpyoo ти можеш:

 • Шпион Viber

  • Ги видите деталите на бесплатни повици направени преку Viber.
  • Следење на испратени и примени текстови и фотографии.
  • Поглед на група-пораки сесија логови.
  • Пристап до податоци од било кој интернет-от за компјутер.
 • Шпион Фејсбук Messenger

  • Читај разговор разменува со други корисници на Фејсбук
  • Пристап до информации од вашиот контролен панел.
 • Шпион iMessage

  • Прикажи ги сите iMessage разговори.
  • Погледне во имињата на инстант пораки и броеви на луѓето во разговорите iMessage.
  • Добијат време и датум печат да се знае кога секој разговор се одржа.
  • Се добие пристап до сите слики, видео или аудио фајлови се испраќаат преку iMessages и зачувани на целните телефон.
  • Сите iMessage следење на информации се подигнати на вашиот онлајн iSpyoo control panel which you can be accessed from anywhere with an internet connection, во секое време.
 • Шпион Скајп

  • Прикажи ги сите Skype разговор.
  • Прикажи ги заврши повик логови Скајп.
  • Дознаете имињата и броевите на луѓе кои се во разговор со и се повикува.
  • Добијат време и датум печат да се знае кога секој разговор или јавете се одржа.
  • Се добие пристап до сите слики, видео или аудио фајлови се испраќаат преку Skype и зачувани на целните телефон.
  • Сите Skype разговор и повик логови се подигнати на вашиот он-лајн iSpyoo контролен панел кој можете да пристапите од било каде со интернет конекција.
 • Шпион WhatsApp

  • Ги пратите сите WhatsApp разговори.
  • Пристап до информации директно од вашиот контролен панел.

Монитор

 • Поглед посетени веб-страници

  iSpyoo allows you to monitor and create the record of all Internet activities taking place in the target device’s browser.

  • Види едни со URL, кој беше посетен.
  • Погледне преку веб-страниците на целната корисникот го посети.
  • Сите посетени веб адреси се подигнати на вашиот он-лајн iSpyoo контролен панел кој можете да пристапите од било каде со интернет конекција.
  • Добијат време и датум печат, па можете да се знае кога секој веб-страница ја посетиле.
  • Дознае бројот на пати за цел корисникот го посети секој веб-сајт.
 • Веб обележувачи

  iSpyoo lets you see which websites the target user has saved as bookmarks on their phone’s web browser.

  • Види кои веб-сајтови беа обележани.
  • Види кога секој омилен веб-сајт беше посетена.
  • Анализира овие информации директно од вашиот контролен панел.

   

Пораки

 • Е-пошта Логирање

  Вашите вработени користат компанија мобилни телефони да праќаат и примаат пораки. Дали се тие, исто така, испраќање и примање на лични пораки од мобилен телефон? Што е со испраќање на компанијата тајни на конкурентите? Ти треба iSpyoo to keep tabs on your employees’ мобилен телефон мејл активност. Вашето дете може да се користи мобилен телефон е-маил апликација за да поставите сметки на социјалните медиуми веб-сајтови. Можеби не сакате вашето дете да се создаде профил што не знаат за. iSpyoo will help you learn the truth about what emails they are sending and receiving.

 • Прикажи ги дојдовни / појдовни пораки

  iSpyoo lets you view all emails that are sent or received through the target phone. Со iSpyoo ти можеш:

  • Сите пораки се подигнати на вашиот онлајн iSpyoo контролен панел кој можете да пристапите од било каде со интернет конекција.
  • Погледнете пораки разменети преку популарната мејл апликации.
  • Прочитајте ги сите дојдовни и појдовни пораки на целните телефон.
  • Прочитате содржината на секоја е-маил.
  • Добиете е-маил адреса детали на сите испраќачите и примачите.
  • Се погледне на време и датум печат за да дознаете кога секој е-мејл испратен.

Рекорд

 • Слушај во живо за да телефонот околина

  iSpyoo allows you to turn the target device into a bugging tool.

  • Бубачка било кој тип на животната средина.
  • Постави време на снимање.
  • Управува со прислушкувањето и пристап на снимање преку вашиот контролен панел.
 • Рекорд телефон околина

  Со цел да се добие дури и повеќе во-длабочината на знаење на активности на вашето дете, тајна аудио клипови од околината на телефонот може да се снима од живо контролен панел. Можете да го одредите бројот на минути колку што сакате на аудио клип да биде пред да ја испратите на командата. Потоа снимките се брзо качен на панелот за да игра секогаш кога сте подготвени. Слушање на околината на вашето дете додека тие се далеку ќе ви помогне да ги чуваат безбедно. Ќе слушнете, ако тој е излегувањето на раката, и имаат докази за да се преземе акција кога е потребно.

Шпион повик

 • Дојдовни повици Забрана

  iSpyoo allows you to listen in to the target phone’s phone calls while they are being made.

  • Целните телефон нема да знаете дека ќе се слуша во.
  • Испрати едноставен SMS команда за целните телефон или да го користите онлајн iSpyoo remote control to activate the Live Call Intercept feature.
  • Слушаат на било кој тековен повик што се направени до или од целната телефон.
  • По активирањето, можете да го слушате во на разговори со користење на било кој телефон. Вие само треба да се бира на повик на бројот на целните телефон и ќе бидат поврзани.
 • Снимање на повици

  iSpyoo allows you to remotely record calls made from or received by your target device.

  • Веднаш го видите на снимање на сите дојдовни или појдовни повици.
  • Формира предефинирани бројот што сакате да го снимите повици до или од.
  • Слушнете снимката или директно од вас контролен панел или да ги симнете на вашиот компјутер.
 • Поглед на дневник на повици

  Колку време на вашето дете или поминуваат одлуки вработен телефонски повици со Вашиот мобилен телефон? Кои се тие повици и кога? Со iSpyoo Smartphone Monitoring Software you can monitor their phone call information. Дознаете кој тие го нарекуваат, кога тие го нарекуваат, и колку време тие поминуваат на секој повик.

Шпион СМС

 • Пренасочување на SMS

  • Можете да се испрати порака до сите телефонски број сакате вклучувајќи и било кој број во листата на контакти на целните телефон.
  • Едноставно внесете SMS порака во вашиот iSpyoo control panel and send an SMS to any number through the target phone.
  • SMS пораката ќе поминат низ целната телефон така што примателот ќе мислат дека SMS е добиено од целните телефон.
 • Испрати / Примени SMS

  • На содржината на секој текст порака
  • Дали текстот порака беше дојдовни или појдовни
  • Испраќачот / примателот на пораката
  • Датумот и времето на текстуална порака

  iSpyoo lets you look at all the SMS messages being sent and received via the target phone.

ГПС

 • Тековната GPS локација

  iSpyoo lets you look at the exact GPS location of the target phone on an easy-to-read map at any time.

  • Пристап до овие информации директно од вашиот контролен панел.
  • Веднаш го видите моменталната каде на сеопфатен план.
  • Проверете на детална историја пат во рамките на одреден период на време.
  • Идентификува локацијата, дури и кога не е достапен GPS.
 • Видите нивната локација историја

  Да претпоставиме дека вашата компанија предвидува мобилни телефони на своите вработени во областа. Како да знаете дали тие се патува во нивните доделени дестинации? Или замисли детето ви кажува се во посета на куќата на еден пријател да се одобри, но наместо тоа оди некаде ќе им рече да не се оди. Со iSpyoo Smartphone Monitoring Software you will know exactly where your employees or children are when they are away.

  • ГПС postions се подигнати во временски интервал ќе изберете со линк до некоја мапа.

ММЕДИУМСКО

 • Слуша глас снимки

  Тинејџери сакаат да бидат кул и прифатени од нивните врсници и се многу под влијание на денешната модата и убавината индустрија. Се чини дека тие се под притисок повеќе од кога и да им помогнам на ковертот кога станува збор за начинот на кој се облекуваат и да дејствува. Паметни телефони сега имаат можност дополнително да се загрозат земе фотографии и да ги објавите на сајтови како Фејсбук, Твитер и Мајспејс. Тие мислат дека тие се само да се забавувате и да импресионира некој во приватна начин, но во реалноста на слики може да се користи против нив и постојат голем број на гаден луѓе таму, кои се погледне за овие типови на испратени фотографии. Употреба iSpyoo to learn the truth about what photos and videos are being taken with your child’s cell phone.

 • Приказ на фотографии

  iSpyoo allows you to view all the photos taken and stored on the target device.

  • Видите фотографиите како слајдшоу или како сликички преку iSpyoo control panel.
  • Преземете фотографии на вашиот компјутер.
  • Прикажи ги сите фотографии сочувани на целните телефон.
  • Погледне во време и датум печат да се види кога беа земени или преземени фотографиите.
  • Сите фотографии се подигнати на вашиот онлајн iSpyoo контролен панел кој можете да пристапите од било каде со интернет конекција.
 • Види Видеа

  iSpyoo allows you to view and download any videos stored in the target phone.

  • Прикажи ги сите видеа преземени на целните уред.
  • Види кога тие беа земени.
  • Пристапите на информации директно од вашиот контролен панел.