iSpyoo Spy App Features

  • iSpyoo Spy App Features

    iSpyoo nawakake Arsenal kabèh fitur ngawasi kuat. Meneng ngawasi sakcedhake telpon, pesen teks, Lokasi GPS, rincian telpon, foto, kegiatan sosial media lan liyane. Kaca iki bakal nggawa sampeyan liwat dhaftar panjarwa fitur kita ingkang inovatif lan iki ngendi sampeyan bisa mangerteni kabeh babagan saben fitur bisa kanggo sampeyan. Nggulung kaca kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab kabeh sing iSpyoo wis kanggo kurban. Sampeyan bisa seneng kabeh iki fitur gedhe ing siji gedhe paket.

  •  iSpyoo spy app

Kontak

  • Adoh Mobile Kontak

    • Ndeleng kabeh jeneng lan nomer sing disimpen ing buku alamat.
    • Waca rincian liyane, kaya alamat, email, posisi profesional, etc.

    Minangka tiyang sepah sampeyan duwe uneg-uneg babagan sing anak wis kontak karo telpon seluler dheweke. Mbok menawi panjenengan ngerti babagan liyane anak sing ora pengin anak kanggo hubungi. Utawa ana bisa uga wong wadon wis kontak kang wong liyo kanggo sampeyan. Sampeyan kudu ngerti sing anak wis kontak supaya kanggo nglindhungi. iSpyoo cathetan kabeh kontak sing wis disimpen ing telpon seluler.

  • Ndeleng Kontak

    • Katon ing kabeh ing nomer lan jeneng disimpen ing buku telpon.
    • Go liwat entri buku telepon saka telpon target.
    • Kabeh entri buku sing diunggah menyang online iSpyoo panel kontrol kang sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae karo sambungan internet
    • Waca liyane rincian kontak sing wis disimpen kayata alamat, email ID lan ulang.

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo katon ing kabeh entri buku telpon telpon target. Kanthi iSpyoo, kowe bisa

  • Ndeleng Tugas Log

    • Ndeleng kabeh entri ing Task Log tanpa arep liwat dhewe telpon.
    • Katon ing sembarang patemon dijadwal utawa tugas sing ketundha.
    • Ngakses rincian informasi kanggo saben entri, kalebu prioritas, tanggal amarga, lan samubarang cathetan ditambahake.
    • Kabeh tugas Log wis diunggahaké dhateng online iSpyoo panel kontrol sing bisa ngakses kanthi ngangkut barang ing sembarang wektu, saka ngendi wae karo sambungan internet.

    iSpyoo ngijini sampeyan ngakses kabeh entri ing Task Log digawe ing target Smart Phone. Kanthi iSpyoo ndelok app telpon pinter log tugas, kowe bisa

Sosial

iSpyoo ngijini sampeyan Spy Viber, Spy Facebook Messenger, Spy iMessage, Spy Skype, Spy WhatsApp sing dikirim lan ditampa liwat telpon target. Kanthi iSpyoo kowe bisa:

  • Spy Viber

    • Ndeleng rincian saka gratis telpon digawe liwat Viber.
    • Ngawasi dikirim lan ditampa teks lan foto.
    • Ndeleng klompok-olahpesen sesi log.
    • Ngakses data iki saka sembarang PC Internet-aktif.
  • Spy Facebook Messenger

    • Maca pesen chatting diijolke karo kedhaftar Facebook liyane
    • Ngakses informasi iki saka Panel Kontrol.
  • Spy iMessage

    • Ndeleng kabeh obrolan iMessage.
    • Katon ing jeneng IM lan nomer saka wong kang ana ing obrolan iMessage.
    • Njaluk wektu lan tanggal Perangko kanggo ngerti nalika saben chatting njupuk Panggonan.
    • Njaluk akses menyang sembarang foto, video utawa file audio Pesen dikirim liwat iMessages lan disimpen ing telpon target.
    • Kabeh iMessage informasi nelusuri wis diunggah menyang online iSpyoo panel kontrol sing bisa diakses saka ngendi wae karo sambungan internet, ing sembarang wektu.
  • Spy Skype

    • Ndeleng kabeh Skype chatting obrolan.
    • Ndeleng lengkap Skype log telpon.
    • Mangerteni jeneng lan nomer saka wong padha wis petung lan nelpon.
    • Njaluk wektu lan tanggal Perangko kanggo ngerti nalika saben chatting utawa telpon njupuk Panggonan.
    • Njaluk akses menyang sembarang foto, video utawa file audio Pesen dikirim liwat Skype lan disimpen ing telpon target.
    • Kabeh Skype chatting obrolan lan telpon log sing diunggah menyang online iSpyoo panel kontrol kang sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae karo sambungan internet.
  • Spy WhatsApp

    • Lacak chats kabeh WhatsApp.
    • Ngakses informasi langsung saka Panel Kontrol.

Ingots

  • Ndeleng dibukak situs

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo ngawasi lan nggawe rekaman kabeh aktivitas Internet njupuk Panggonan ing browser target piranti.

    • Waca saben URL sing wis dibukak.
    • Deleng liwat situs web pangguna target wis dibukak.
    • Kabeh dibukak website URL sing diunggahaké kanggo online iSpyoo panel kontrol kang sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae karo sambungan internet.
    • Njaluk wektu lan tanggal Perangko supaya sampeyan bisa ngerti nalika saben situs iki dibukak.
    • Golek metu nomer saka kaping pangguna target wis sing dibukak saben situs web.
  • Situs web Tetenger

    iSpyoo ngijini sampeyan ndeleng kang gegandhengan situs pangguna target wis disimpen minangka tetenger ing browser web telpon kang.

    • Waca kang situs web padha ditengeri.
    • Waca nalika saben situs sing paling disenengi iki diakses.
    • Njelasno informasi iki langsung saka Panel Kontrol.

     

Email

  • E-Mail Log

    Karyawan nggunakake perusahaan sel telpon kanggo ngirim lan nampa email. Sing padha uga ngirim lan nampa email pribadi karo ponsel? Apa babagan ngirim perusahaan Rahasia kanggo saingan? Sampeyan perlu iSpyoo supaya tab ing karyawan’ kegiatan email telpon seluler. Anak bisa nggunakake sèl telpon app email kanggo nyiyapake akun-akun ing sosial media situs. Mungkin sampeyan ora pengin anak kanggo nyiyapake akun sing ora ngerti bab. iSpyoo bakal mbantu sinau bebener ing babagan email apa sing ngirim lan nampa.

  • Ndeleng mlebu / email metu

    iSpyoo ngijini sampeyan ndeleng kabeh email sing dikirim utawa ditampa liwat telpon target. Kanthi iSpyoo kowe bisa:

    • Kabeh email sing diunggah menyang online iSpyoo panel kontrol kang sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae karo sambungan internet.
    • Katon ing email diijolke liwat populer aplikasi email.
    • Maca kabeh email mlebu lan metu ing telpon target.
    • Maca isi saben email.
    • Njaluk rincian alamat email kabeh senders lan panampa.
    • Katon ing wektu lan tanggal Perangko kanggo mangerteni nalika saben email iki Pesen dikirim.

Ngrekam

  • Listen urip kanggo telpon sakcedhake

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo nguripake piranti target menyang alat bugging.

    • Bug sembarang tipe lingkungan.
    • Nggawe wektu ngrekam.
    • Ngatur bugging lan ngakses rekaman liwat Panjenengan Panel Kontrol.
  • Sakcedhake ngrekam telpon

    Supaya njaluk malah luwih ing-ambane kawruh saka bocah iku aktivitas, rahasia audio klip saka telpon sakcedhake bisa direkam saka Live Panel Kontrol. Sampeyan bisa nemtokake jumlah menit sing pengin klip audio dadi sadurunge ngirim printah. Banjur rekaman sing cepet diunggahaké kanggo panel sing muter saben sampeyan siyap. Ngrungokake anak iku sakcedhake nalika lagi ana adoh bakal nulung supaya sampeyan tetep wong-wong mau aman. Sampeyan bakal krungu upami nyedhak metu saka tangan, duwe bukti kanggo njupuk tindakan nalika needed.

Spy No.

  • Mlebu Telpon pambatesan

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo ngrungokake ing telpon target telpon nalika lagi kang digawe.

    • Telpon target ora ngerti sing ngrungokake ing.
    • Kirim SMS printah prasaja kanggo telpon target utawa nggunakake online iSpyoo remot kontrol kanggo ngaktifake fitur Live No. Nyegat.
    • Ngrungokake ing sembarang nelpon kang digawe kanggo utawa saka telpon target.
    • Sawise aktifitas, sampeyan bisa ngrungokake ing telpon nggunakake sembarang telpon. Sampeyan mung kudu nelpon telpon menyang nomer telpon target lan sampeyan bakal disambungake.
  • Ngrekam Telpon

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo mbatalake telpon ngrekam digawe saka utawa ditampa dening piranti target.

    • Cepet ndeleng rekaman kabeh telpon mlebu utawa metu.
    • Nggawe nomer sing wis disetel pengin ngrekam panggilan utawa saka.
    • Listen to rekaman serep langsung saka sampeyan Control Panel utawa ngundhuh menyang PC.
  • Ndeleng telpon Log

    Carane akeh wektu ora anak utawa nggawe nglampahi pegawe panggilan telpon karo telpon seluler? Sing padha nelpon lan nalika? Kanthi iSpyoo Smartphone ngawasi Software sampeyan bisa ngawasi Alexa telpon sing. Ngerteni sing padha nelpon, nalika lagi nelpon, lan pinten wektu padha nglampahi ing saben telpon.

Spy SMS

  • Pangalihan SMS

    • Sampeyan bisa ngirim pesen marang nomer telpon sing pengin termasuk nomer ing dhaptar kontak ing telpon target kang.
    • Mung ngetik ing pesen SMS menyang iSpyoo ngontrol panel lan ngirim SMS nomer wae liwat telpon target.
    • Pesen SMS bakal pindhah liwat telpon target supaya panampa bakal mikir yen SMS wis ditampa saka telpon target.
  • Dikirim / Nampa SMS

    • Isi saben pesen teks
    • Arep pesen teks iki mlebu utawa metu
    • Pangirim / panampa saka pesen teks
    • Tanggal lan wektu pesen teks

    iSpyoo ngijini sampeyan katon ing kabeh pesen SMS kang dikirim lan ditampa liwat telpon target.

GPS

  • GPS saiki Lokasi

    iSpyoo ngijini sampeyan katon ing lokasi GPS pas telpon target ing peta gampang maca ing sembarang wektu.

    • Ngakses informasi iki langsung saka Panel Kontrol.
    • Cepet ndeleng kabebasan saiki ing peta lengkap.
    • Dipriksa rinci Sajarah rute ing wektu tartamtu.
    • Ngenali lokasi sanajan GPS ora kasedhiya.
  • Ndeleng Sajarah lokasi

    Upaminipun perusahaan nyedhiyakake seluler telpon menyang karyawan ing lapangan. Lah Kowé kok ngerti yen lagi lelungan menyang diutus tujuan? Utawa sampeyan mbayangno anak ngandhani yen lagi ngunjungi house kanca sing sarujuk nanging dadi nang endi wae sampeyan marang wong-wong mau ora kanggo pindhah. Kanthi iSpyoo Smartphone ngawasi Software sampeyan bakal ngerti persis ing ngendi karyawan utawa anak iku nalika lagi ana adoh.

    • GPS postions sing diunggahaké ing interval wektu sing dipilih kanthi pranala menyang peta.

Lanangedia

  • Listen rekaman swara

    Cah enom arep bakal kelangan lan ditampa dening sing ora pati cetho lan Highly sing dipengaruhi dening fashion lan kaendahan industri. Iku misale jek lagi meksa luwih saka tau kanggo push envelope nalika nerangake bab cara wong sugih lan tumindak. Smartphone saiki mau menehi kesempatan njupuk foto lan compromising ngirim menyang situs kayata Facebook, Twitter lan MySpace. Padha mikir lagi namung gadhah nyenengake lan impressing wong ing cara pribadi, nanging realita foto bisa digunakake marang wong-wong mau lan ana sing akèh serem wong metu ana sing dipikir kangge jinis dikirim foto. Nggunakake iSpyoo kanggo sinau bebener ing babagan apa potret lan video sing dijupuk nganggo kang ponsel anak kang.

  • Ndeleng Photos

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh foto sing dijupuk lan disimpen ing piranti target.

    • Ndeleng foto minangka slideshow utawa minangka gambar cilik nganggo iSpyoo panel kontrol.
    • Download foto menyang komputer.
    • Ndeleng kabeh foto sing disimpen ing telpon target.
    • Deleng ing wektu lan tanggal Perangko kanggo ndeleng potret nalika dijupuk utawa didownload.
    • Kabeh potret sing diunggah menyang online iSpyoo panel kontrol kang sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae karo sambungan internet.
  • Ndeleng video

    iSpyoo ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan download wae video sing disimpen ing telpon target.

    • Ndeleng kabeh sing didownload menyang piranti target video.
    • Waca nalika padha dijupuk.
    • Ngakses informasi terus saka Panel Kontrol.